Ал-Насър постигна втора победа в група F на Азиатската Шампионска лига.

...
Ал-Насър постигна втора победа в група F на Азиатската Шампионска лига.
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо поведе Ал-Насър към обрат в Азиатската Шампионска лига

Ал-Насър реализира втора победа в група " F " на Азиатската Шампионска лига. Тимът от Саудитска Арабия се наложи с 3:1 над гостуващия Истиклол. В основата на триумфа беше суперзвездата Кристиано Роналдо, който изравни резултата в 66-ата минута. Другите два гола за домакините означи Андерсон Талиска.

Истиклол се защитаваше през целия мач и притежаваше топката едвам в 20% от игровото време. През първото полувреме Ал-Насър направи доста пропуски, а в 44-ата минута Сенин Себай изненадващо даде преднина на гостите от Таджикистан, предава Спортал. 

Ал-Насър изравни чак в 66-ата минута. Роналдо употребява неточност в отбраната на противника и доста технично прати топката във вратата. Това беше негов първи гол в шампионата. Португалецът към този момент се е разписвал в 22 разнообразни надпревари.

След попадението на Кристиано за домакините стана по-лесно. В 72-ата минута Талиска вкара за 2:1 след пас на Айман Яхия, а в 77-ата още веднъж бразилецът беше прецизен и реши всичко в мача.Ал-Насър има 6 точки и е водач в група " F " с 6 точки, следван от Персеполис с 3. Днес иранският тим се наложи с 1:0 като посетител на Ал-Духаил от Катар.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР